fbpx

Prikaz vseh 11 rezultatov

V modnem salonu STOJANOVSKI si lahko izposodite ali kupite svečane, večerne, maturantske ali druge obleke za različne priložnosti. Izdelujemo tudi obleke po meri.

Izposoja svečane obleke je od 100€ do 350€. Stroški čiščenja so vključeni v ceno najema. Cena nakupa svečane obleke je med 180€ in 850€.

Svetovanje in pomerjanje svečanih oblek znaša 15 €.

Za izposojo svečanih oblek nas kontaktirajte!

*******************************************************************

VISOKA MODA

Zagotovo ste že slišali besedno zvezo “haute couture”, kar je pravzaprav francoski izraz za visoko modo, šivanje in oblikovanje oblek na višji ravni. Čeprav gre za zelo nišno vejo mode in čeprav danes prevladuje instant moda, je VISOKA MODA še vedno ključnega pomena za industrijo in jo je treba ohranjati.

Hitra, takojšnja moda je danes všeč vsem; mladi, ki še nimajo rednih služb in se še šolajo, pa tudi starejši ljubitelji mode, ki si lahko privoščijo marsikaj. Na prvi pogled nič nas ne moti. A če dobro pomislimo, gre za kopičenje oblačil, ki jih ljudje brez spoštovanja prehitro odvržemo in s tem škodimo planetu. Najti je treba kose, ki bodo služili na dolgi rok in v ta namen je pomembna visoka moda.

Visoka moda globoko ceni delo šivilj, materiale, vezenine, blago in oblačilo kot umetniško delo. Ni narejena hitro in poceni, temveč premišljeno, počasi in z znanjem najbolj cenjenih šivilj.

Zavedamo se da je večinoma zaradi astronomske cene visoka moda nedosegljiva! Zato si tukaj pri nas, v STOJANOVSKI COUTURE želimo približati kanček tega sveta, ki je zelo poseben, razkošen in edinstven, vsaki ženski, ki se hoče počutiti spektakularno in posebno.

Z ljubeznijo,
STOJANOVSKI

sl_SISlovenščina